RÓLUNK

Mindannyian tapasztaltuk...

Az egészségesebb életmód útjára lépés mindannyiunk számára fontos pillanat lehet. A motiváció és az eltökéltség hajt bennünket, miközben igyekszünk szigorú szabályok szerint étkezni és rendszeresen mozogni.

Sokszor halljuk, hogy csupán akaraterő kérdése a változás. De vajon mindig így van?

Tapasztaljuk, hogy még a legerősebb elhatározásunk is megremeghet a stresszel teli hétköznapokban, és a pillanatnyi vágyakozásnak engedünk. Az édes élvezet azonban gyorsan múlik, helyette csak a bűntudat marad, ami sokszor a feladáshoz vezet.

A Sweet Victory dietetikus és táplálkozás-pszichológus szakemberek által fejlesztett innovatív, szabadalmaztatott technológiával gyártott rágógumi, melynek célja a túlzott , hogy támogasson a gyenge pillanatokban az édességbevitel és cukorfogyasztás csökkentése során. A rágógumi fő hatóanyaga a Gymnema Sylvestre gyógynövény magasminőségben szüretelt és kiszárított levele.

MI AZ A GYMNEMA SYLVESTRE ?

A Gymnema Sylvestre gyógynövény jótékony hatása évezredek óta ismert, őshonos hazájában "Gurmarnak" is nevezik, ami cukorgyilkost jelent. 

A gyógynövényben található aktív hatóanyag a gymnemic-sav, melyet vércukorszint szabályozó hatásának köszönhetően gyakran alkalmazzák II-es típusú diabétesz kiegészítő kezelésére, valamint fogyókúrák támogatására. 

A levelet rágcsálva a gymnemic-sav nem engedi, hogy édes ízű molekulák kötődjenek nyelvünk receptoraihoz, így az édes ízű ételek élvezeti értéke elvész számunkra, nem társít boldogásérzést testünk az édesség elfogyasztása során.

HOGYAN MŰKÖDIK ?

A Sweet Victory egy innovatív, szabadalmaztatott technológiával kifejlesztett rágógumi, segíthet leküzdeni az édes íz utáni vágyat azáltal, hogy akár 2 órán keresztül blokkolja az édes ízérzetért felelős receptorokat.

 Étkezést követően rágj el egy rágógumit 1-5 percig, amíg el nem veszíti ízét.

Az édes íz ezután elveszíti élvezeti értékét.

Hatás akár 2 órán keresztül.